FAQ

Venster vervanging de warmte-isolatie van het huis, de openingen die 10 tot 15% van warmteverlies. Dus er stookkosten in de sleutel en verhoogd comfort door het elimineren van de koude muur fenomeen op de ramen. Daarnaast zal het huis veel beter beschermd tegen externe ruis.
Dit is niet verplicht, maar vooral een kwestie van middelen. Als u niet beschikt over het budget dat nodig is om alle van een plotselinge verandering in de eerste voorkeur woonkamers of meer verwarmd, en je zult hun comfort te verbeteren.
Of het nu hout, pvc, aluminium en zelfs gemengde schrijnwerk hebben elk hun voordeel. Thermisch efficiënte, houten ramen regelmatig onderhoud nodig. De aluminium profielen zijn onveranderlijk en bood hen in een zeer breed scala van kleuren. Economische en isolatie, PVC is de meest geprezen materiaal onder renovatie, maar de keuze van de kleuren is beperkt. Tot slot, high-end, gemengd ramen bieden een uitstekende warmte-isolatie en - herstellen geen onderhoud. Ze bestaan ​​uit een schrijnwerkerij hout of PVC met aluminium motorkap.
Uitgerust met beglazing met versterkte thermische isolatie, Fene - zeer beschermen tegen de kou in de winter en hitte in de zomer. Uw is de coëfficiënt in W / m2K die gegevens over de thermische prestaties van een venster verschaft. Meer coëfficiënt laag is, hoe beter de isolatie. De meest succesvolle schrijnwerkerij tonen thermische coëfficiënten onder 1,4 W / m2K, is een energiebesparing van 80% in vergelijking met enkele beglazing. En verwarming besparing van 10 tot 30%, afhankelijk van het geval.
Sommige vensters (als ze op de begane grond of zonder flaps) zijn meer dan andere blootgesteld aan diefstal. Fabrikanten bieden verschillende mogelijkheden om inbrekers af te schrikken: anti plug unhinging van de deur, het bouwen van schrijnwerk, gelaagd ramen, etc. Uitgegeven door de CNPP (Nationaal Preventie en Bescherming Centre) en erkend door de verzekering, A2P label onderscheidt, ondertussen, apparatuur om zichzelf te beschermen tegen inbraakpogingen (vertraging van inbraak, enz. ).

Getuigenissen

Onze inzet als professionals

De Prosoft chassis team is toegewijd om het chassis en de kwaliteit van het werk. Chassis Prosoft gebruikt alleen professionele materialen om te voldoen aan uw verwachtingen.